TEČAJI

spomladanskih tečajev

Na izbrani tečaj se lahko prijavite do 18. oktobra 2017, in sicer tako, da prek obrazca, ki ga najdete na desni strani. Z evidenčno prijavo si tako zagotovite prosto mesto v skupini, za določen termin.

VPISI bodo potekali v društvenem domu Kinološkega društva Domžale v četrtek, 19. oktobra 2017, od 18:00 do 19:30 ure.

Na uradnem vpisu potrebujete vse pasje dokumente (originalni rodovnik in kopijo, potni list, pristopno izjavo in potrdilo o plačilu tečajnine). Za plačilo tečajnine in članarine boste po evidenčni prijavi prejeli na e-mail položnico. Dokler članarina in tečaj nista plačana, je prijava samo informativna.

POGOJI: Na tečajih načeloma lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki jih lahko spremljajo drugi družinski člani, če to ne moti procesa šolanja. Če želi kot vodnik psa na tečaju sodelovati mladoletna oseba za to potrebuje pooblastilo staršev. V tečajih učimo izključno s pozitivno motivacijo, zato si pridržujemo pravico izključitev vodnikov, ki se bodo posluževali fizične prisile. V primeru neudeležbe na tečaju denarja ne vračamo.

podrobno o osnovnega šolanja
MALA ŠOLA
TEČAJ A
TEČAJ BBH
podrobno o za nadaljevalno šolanje
AGILITY
RALLY OBEDIENCE
ENOTA REŠEVALNIH PSOV

Za več info pišite na kontakt@kd-domzale.com ali pokličite 051_⁠418_686, Doris Veselić.

za evidenčno prijavo

Ime lastnika *

Priimek lastnika *

E-mail *

Naslov bivališča*

Poštna številka in kraj*

Številka mobitela*

IME PSA (rodovniško/klicno)*

PASMA*

DATUM KOTITVE*

ŠTEVILKA RODOVNIKA

ŠTEVILKA MIKROČIPA*

CEPLJENJE PROTI STEKLINI

Tečaj:*
TEČAJ MALE ŠOLE

Termin:*
PON in ČETTOR in PET

Sporočilo:

Prejeli boste avtomatski odgovor z informacijami kako zaključiti prijavo, če ga ne prejmete nas prosim kontaktirajte na 051 41 86 86.