TEČAJI

NOVI RAZPIS
Prijavo za tečaj MALE ŠOLE lahko oddate do 19. oktobra 2018, in sicer tako, da izpolnete obrazec, ki ga najdete na desni strani. Z evidenčno prijavo si tako zagotovite prosto mesto v skupini, za določen termin.

VPISI bodo potekali v društvenem domu Kinološkega društva Domžale v ponedeljek, 22. oktobra 2018, od 18:00 do 19:30 ure.

Na uradnem vpisu potrebujete vse pasje dokumente (originalni rodovnik in kopijo, potni list, pristopno izjavo in potrdilo o plačilu tečajnine). Za plačilo tečajnine in članarine boste po evidenčni prijavi prejeli na e-mail položnico. Dokler članarina in tečaj nista plačana, je prijava samo informativna.

POGOJI: Na tečajih načeloma lahko sodelujejo polnoletne osebe, ki jih lahko spremljajo drugi družinski člani, če to ne moti procesa šolanja. Če želi kot vodnik psa na tečaju sodelovati mladoletna oseba za to potrebuje pooblastilo staršev. V tečajih učimo izključno s pozitivno motivacijo, zato si pridržujemo pravico izključitev vodnikov, ki se bodo posluževali fizične prisile. V primeru neudeležbe na tečaju denarja ne vračamo.

podrobno o osnovnega šolanja
MALA ŠOLA
TEČAJ A
TEČAJ BBH
CELOLETNI PROGRAM ŠOLANJA
podrobno o za nadaljevalno šolanje
AGILITY
RALLY OBEDIENCE
ENOTA REŠEVALNIH PSOV

Za več info pišite na kontakt@kd-domzale.com ali pokličite 051_⁠418_686, Doris Veselić.

za evidenčno prijavo

Ime lastnika *

Priimek lastnika *

E-mail *

Naslov bivališča*

Poštna številka in kraj*

Številka mobitela*

IME PSA (rodovniško/klicno)*

PASMA*

DATUM KOTITVE*

ŠTEVILKA RODOVNIKA

ŠTEVILKA MIKROČIPA*

CEPLJENJE PROTI STEKLINI

Tečaj:*
TEČAJ MALE ŠOLETEČAJ AGILITY (2 prosta mesta)

Termin:*
PON in ČETTOR in PETTOR in ČET(agility)

Sporočilo:

Prejeli boste avtomatski odgovor z informacijami kako zaključiti prijavo, če ga ne prejmete nas prosim kontaktirajte na 051 41 86 86.